zondag 4 september 2011

Wat we deze week eten - week 36




































Het menu van deze week. Ter inspiratie en om het-wat zullen we vanavond toch eens voor lekkers gaan eten-moment te vergemakkelijken. Verwacht geen uitgebreide recepten. Ik houd van lekker eten, maar koken is niet mijn sterkste punt. Laat staan receptkoken.
A fijn,
Zaterdag: HBQ
Hamburgers op de bbq, vervolgens op een broodje met uitjes, tomaatje, augurk, paprika, sla, mayo en ketchup. Superlekker simpel
Zondag : Gebakken aardappeltjes met biefstuk en salade
Spreekt voor zich, lijkt me
Maandag : Gevulde courgettes.
Courgettes in de lengte doormidden snijden en uithollen. Een vulling maken van ui, knoflook, tomatenpuree, tomatenblokjes en kidneybonen. Vulling in de uitgeholde courgettes, plakjes kaas erop en 20 min de oven in op 180 graden.
Dinsdag : Spinazie met gekookte aardappelen en een balletje gehakt.
Lekker ouderwets, voedzaam en wordt altijd klaar gemaakt door oma. Bij mij zijn gehaktballen namelijk nog nooit gelukt.
Woensdag: Uiensoep met broodje erbij
We grossieren in uien, dus die moeten gegeten worden
Donderdag : Kip curry
Biologische kipfilet, spitskool en wortelen roerbakken, gele currypasta (kant en klaar) erbij met een beetje kwark of crème fraiche, tijdje laten sudderen en dan serveren met rijst. Beetje spicey.
Vrijdag: Broccoli met pesto en tortelini 
Broccoli kort koken, tortellini (met kaasvulling) koken, pesto door brocolli/tortelini mengen. Klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties? Graag! Leuk!