maandag 23 september 2013

Confetti

Ik laat weer eens van mij horen in blogland. Het leven is druk. Met werk, start van de docentenopleiding Kinderyoga, een inmiddels dikke zwangere buik, een huis dat nog steeds niet af is en een leuk kind van 3. Druk dus, maar daarom niet minder feestelijk. En toen voor de postclub Tante Trui waar ik deel van uit maak het thema deze maand 'feest' was, maakte en stuurde ik een confetti slinger. Die ik zelf eigenlijk zo leuk vond dat ik er per sé nog eentje MOEST maken, voor mijzelf....
Ik houd van slingers, voor mijn part gewoon het hele jaar door ook.9 opmerkingen:

 1. Leuk weer wat van je te horen! Zo te lezen groeit je buik goed, altijd fijn. je slinger is erg leuk geworden, logisch dat je er een voor jezelf hebt gemaakt. Zo kun je er iedere dag een feestje van maken. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. altijd feest bij jou thuis! Enne die kinderyoga lukt dat dan een beetje met die dikke buik van je!? Volgens mij ziet dat er best komisch uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke slinger! Ben ook wel een beetje benieuwd hoe je 'yogaat' met een zwanger buik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig! :D Hier hangt ook in elke kamer wel een slinger... (stiekem) elke dag feest.

  Wat leuk dat je bent begonnen met de docentenopleiding kinderyoga, veel plezier! Hoewel het allemaal druk klinkt zal het waarschijnlijk ook veel energie geven, al die leuke dingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke slinger!

  Groetjes Lisanne
  lisannevandeklift.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vrolijk! En leuke naam voor die postclub ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke slinger! En bedankt voor je berichtje, lief van je! Ik blijf een beetje hangen op instagram en durf niet meer zo goed te bloggen :) hopelijk kan ik binnenkort me eroverheen zetten! Hopelijk wanneer ik 1 boek uit heb, ahum! Ja, ik heb nog geen enkel boek uitgelezen :) schande!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh en wat fijn dat de buik zo goed groeit!!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties? Graag! Leuk!