maandag 22 april 2013

Kijkcijferhit


Verbouwen. Ook wij waren vast heel geschikt voor zo'n programma als 'Bouwval gezocht'. Daar waar de badkamer moest komen, raakte ManLief op zo'n niets aan de hand zondag, totaal onverwacht een waterleiding van de bovenbuurman. Fijn, we hadden de douche alvast gratis en voor niets. De buurman was natuurlijk niet thuis en de omringende buren hadden natuurlijk ook geen sleutel of mobiel nummer van hem. Stel je voor. We hebben het hier wel over verbouwen hè. Dat moet gepaard gaan met actie, spanning en avontuur. Dus VaderLief loosde bakken water in de tuin, ik zat met een telefoongids van de buurvrouw (internet? wat is dat?) op schoot, op zoek naar een loodgieter en ManLief klom op het balkon, pleegde een inbraak en draaide uiteindelijk de hoofdkraan bij de buurman dicht.
Toen kwam er een loodgieter, daarna was er nog een hele hoop herrie van geboor en gezaag, toen kwam de stucadoor die bier wenste bij zijn lunch, daarna kwam er een tegelzetter die bergen biologische boterhammen met biologische sesampasta at en foto's van zijn hond liet zien...en toen, toen was er een badkamer!Ik denk echt dat wij een kijkcijferkanon waren geweest als we ons wel aangemeld hadden bij zo'n verbouw programma

15 opmerkingen:

 1. Haha ik zie het helemaal voor me maar wat is het eindresultaat prachtig! Dan ben je alles volgens mij heel snel vergeten. Heerlijk zo'n mooie badkamer. Veel badplezier! pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zal je heerlijk wegdromen in die prachtige badkamer als je in bad ligt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat een toestanden. Maar eind goed, al goed! En nu lekker in bad om te ontspannen! Mooi geworden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben zo onder de indruk van die handdoeken die daar zo mooi gestapeld op dat krukje liggen. Onze stapel handdoeken ziet er niet zo uit. Onze handdoeken liggen meestal ergens halverwege de trap omdat we iemand in huis hebben die ervan houdt om alles naar beneden te gooien. Dus hier kan ik van genieten. Een mooie stapel handdoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik moest stiekem een beetje grinniken om je verhaal, al was dat op het moment zelf vast anders. Het resultaat is in ieder geval prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had alvast meegekeken :-) Fijn dat het goed afgelopen is, maar wat een avontuur zeg! En badkamer lijkt me heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oooh, wat een toestand. als alles meezit is het al erg genoeg. hakken, puin in zakken, naar de stort, uitgedroogde handen van het stof. alles schoon en dan weer tegels snijden, weer stof.....maar het is prachtig geworden. leuk dat jullie ook ´gewone´ witte tegeltjes hebben gekozen. Bij alle keus in de bouwmarkt zou je bijna vergeten dat dat echt het mooist is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, je vertelt het leuk, maar op dat moment was het vast niet zo lachwekkend!
  Je hebt wel een schitterende badkamer; gelukkig hoef je niet in " help, mijn man is klusser".... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha,ik zou uren in bad liggen om van die stress af te komen.
  Mooi geworden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Laat ik nou net tv-maker zijn...;)
  Mooie badkamer hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. o nee nee nee. Was weer een vreselijke toestand dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eind goed al goed :)
  Ziet er geweldig uit!
  Geniet maar lekker, liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Had je graag op tv gezien.
  Gelukkig is het nu gedaan en kun je er in bad nog eens over peinzen.
  ;)
  Mooie badkamer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, wat een drama. Des te meer dat je van je supermooie badkamer geniet. hij is mooooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties? Graag! Leuk!