vrijdag 25 mei 2012

Gratis rokje (ruilen t.e.a.b.)

Ik maakte tussen de bedrijven door een rokje. Ik zag mezelf er de zomer al in vieren. Totdat ie klaar was en toch iets te groot uit viel. Nu zijn er 2 opties voor dit rokje:
A. Hij gaat de kast in en ik draag 'm hoogstwaarschijnlijk nooit meer en kom 'm tegen bij een grote kast schoonmaak. Ik roep dan 'hee, wat doet zo'n leuk hip rokje in mijn kast', ik trek 'm aan en denk dan wederom: hij is mij te groot.
B. Iemand die maat 36/38 heeft en een onopvallend scheef stiksel hier en daar niet erg vindt, dit zelfs wel kan waarderen, gaat de zomer er in vieren.
Gratis en voor niks...een echte ByBarbera....oplage: 1 stuk. Kies optie B en het rokje is van u!
Gegadigden die een leuk ruilaanbod hebben (ByBarbera vindt heel veel leuk) hebben natuurlijk voorrangP.S. Een rokje met 'hem' en 'hij' aanduiden is misschien een beetje mal, maar om het nou over 'haar' te hebben is meteen ook weer zo decadent.
3 opmerkingen:

  1. Net jouw blog ontdekt en helemaal aan het doorlezen! Verbaasd ook dat hier niemand op reageerde? Als je het rokje nog hebt, wil ik heel graag met je ruilen, ik ben al wat geinspireerd want ben net als jij gek op post en kaartjes ;-). ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer, waarschijnlijk rekt hij niet mee tot maat 42?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou ook wel graag ruilen hoor, wat een leuke stof! helemaal mijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties? Graag! Leuk!