maandag 21 november 2011

Oude mannetjes

Hele volksstammen fabriceren kleding vanuit De Knippie, hét patroonblad voor de naaimachinelustige vrouw. De Knippie werd mij dan ook van alle kanten aanbevolen. Echter, De Knippie en ik, dat gaat niet samen. Alleen het woord al zorgt voor een kleine allergische reactie, laat staan de ingewikkelde patronen die er in staan. Ik heb wel een poging ondernomen een broek voor KindLief uit dit blad te maken, maar eenmaal op weg leek me het geheel nodeloos ingewikkeld. Dit zal vast aan mijn geduld liggen en niet aan Knippie. Dus, ik tekende zelf een patroon en binnen 2 uur had ik een broek. Een echte oude mannetjes broek. Met kniestukken.


Ok, die kniestukken waren misschien mooier als ze van leer geweest waren, maar bij gebrek aan leer vond ik dit een leuke optie.

En zo makkelijk als het was om deze broek te maken, zo moeilijk was het om KindLief ermee op de foto te zetten. KindLief wilde namelijk gewoon met autos´s spelen. Wat ik dan ook wel weer snap.1 opmerking:

  1. Voor diegene die geen naaimachine hebben: er zijn tegenwoordig kinderbroeken te koop met slijtvaste kniestukken op www.breakid.com. Super stoer!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties? Graag! Leuk!